loader image

Изработка на бебешки съкровища

За нас

Изработени с внимание и любов , в Baby SG studio ще откриете персонални детски подаръци – 3д рамки , бебешки пана , кубчета с имена , скрапбук албуми , кутии за “бебешки съкровища “ , бутикови кукли , клипсове за биберон, гризалки , плетени играчки , комплекти за бебешки колички .

Потопете се в магичния и приказен свят на Baby SG

За продуктите

Материали при изработка

3д рамките са изработени от МДФ и се предлагат в няколко размера , всички елементи в тях са керамични и са оцветени с висококачествени бои. Подходящи са за подарък и декорация на детска стая , а цветовата комбинация е по Ваш вкус

Бебешки Пана – изработени са от керамика , подходящи са за подарък или декорация на детска стая

Кубчета с име – разполагаме с най-голямото разнообразие от фигурки за кубчета . Тук ще откриете и много от героите на Дисни , слончета , мечета ,зайчета и др .

Кутии за бебешки съкровища и албуми – разполагаме с голямо разнообразие от теми на дизайнерски хартии , а всяка направена поръчка може да бъде индивидуален проект

Насладете се на нашето вълшебство и красота.

Бутикови кукли – изработени са от полар , пълни със силиконов пух . Изцяло ръчна изработка , а дрехите им са истински разкош.
Плетени играчки – изцяло ръчно изплетени от плюшена прежда , пълни с вата , меки и гушкави , те са перфектния подарък за всяко мъниче.
Персоналните подаръци са комплимент към получателя и израз на внимание . Всеки един артикул пристига в красива опаковка , готов да зарадва всеки получил го .